اخبار

علت ترکیدگی و نشتی لوله آب و فاضلاب

ترکیدگی لوله بر اثر چه چیزهایی به وجود می آید ؟

حتما شما شاهد ترکیدگی لوله بوده اید و شاید از خودتان پرسیده باشید ، که چه عواملی می تواند باعث چنین مشکلی شود ؟ شناخت این عوامل می تواند کمک بسیار زیادی به شما کند تا از وقوع چنین حادثه هایی در آینده جلوگیری کنید . شما با شناخت دلایل اصلی ترکیدگی لوله ، می توانید راه های از وقوع شکست و پوسیدگی لوله ها را پیشگیری کنید ، که در ادامه مقاله بیشتر به آن می پردازیم ، پس با ما همراه باشید .

دلایل شایع ترکیدگی لوله آب و راهکارهایی برای جلوگیری از آن

ترکیدگی لوله مشکلی است که ممکن است در هر خانه ای اتفاق بیفتد ، پس بهتر است راه های پیشگیری از ترکیدگی لوله قبل از وقوع حادثه انجام دهیم ، که باعث احتمال ترکیدگی لوله و مشکلاتی از این قبیل را به میزان زیادی کاهش می دهد که در ادامه به چند عواملی که باعث ترکیدگی و پوسیدگی لوله می شود می پردازیم .

مهم ترین دلایل ترکیدگی و پوسیدگی لوله : می توانید به مواردی همچون دمای بسیار سرد لوله و یخ زدگی لوله ، زنگ زدگی لوله ، خوردگی لوله و فشار زیاد آب و … اشاره کنیم . شما برای پیشگیری از وقوع چنین مشکلاتی می توانید راه های مختلفی را به کار گیرید . معمولا به آسانی می توان از ایجاد پوسیدگی لوله و نشت آب جلوگیری کنید که در بخش های بعدی بیشتر راجب آن صحبت خواهیم کرد .

دمای بسیار سرد و یخ زدگی لوله ها :

یکی از عواملی که باعث پوسیدگی و در نهایت ترکیدگی لوله و نشتی لوله های آب می شود ، دمای بسیار سرد است که باعث می شود لوله  آب دچار یخ زدگی شود که اگر به آن رسیدگی نشود ، باعث می شود شکستگی و نشتی آب اتفاق بیفتد .

اگر بخواهیم بیشتر در این مورد توضیح دهیم که دقیقا این اتفاق چگونه رخ می دهد ، باید بدانیم زمانی که آب یخ می زند ، چون یخ معمولا چگالی و حجم بیشتری نسبت به آب دارد ، وقتی آب داخل لوله سرد شده و در نهایت یخ می زند ، نیاز به فضای بیشتری دارد ، بنابراین این فشار در داخل لوله باعث شکست لوله آب می شود ، دلیل دیگری که بر شدت این موضوع می افزاید ، این است که بعد از یخ زدگی ، آبی که در حالت جریان است راهی برای عبور پیدا نمی کند و به تدریج به حجم آب در این قسمت ها افزوده شده و بر فشار داخلی لوله اضافه می شود و در نهایت باعث ترکیدگی و نشت آب به بیرون می شود . البته لوله هایی که فلزی هستند و در فضای باز به صورت رو کاری رد شده اند بهتر است برای جلوگیری از یخ زدگی آنها را با پشم و شیشه بپوشانیم .

خوردگی و زنگ زدگی لوله :

از دیگر عوامل ترکیدن لوله آب و باز شدن لوله ها ، خوردگی و زنگ زدگی ها می باشد . البته این موضوع در ساختمان هایی که سال ساخت زیادی ندارند ، چندان به چشم نمی خورد ، و معمولا اکثر لوله های فلزی که قدمت زیادی دارند شروع به زنگ زدن می کنند و پوسیده می شود ، که برای جلوگیری از این اتفاق ، می توانید از ضد زنگ ها استفاده کنید .

ترکیدگی و پوسیدگی لوله در اثر فشار آب :

فشار بیش از اندازه آب در داخل لوله آب نیز یکی دیگر از دلایل شایع شکسته شدن لوله ها و نشت آب می باشد .

معمولا فشار داخل لوله های آب مناسب است و در لحظه نمی تواند باعث شکستگی لوله شود ، اما این احتمال وجود دارد که فشار آب داخل لوله در مدت طولانی باعث شکسته شدن و پوسیدگی تدریجی لوله ها شود ، همچنین فشار ناگهانی آب ، مثلا باز و بسته شدن شیر آب می تواند بر سرعت این فرآیند بیفزاید ، مخصوصا در جاهایی که به طور متوسط  فشار آب زیاد است ، حتی احتمال شکستگی ناگهانی نیز وجود دارد . شیر فلکه های اصلی و لوله های اصلی معمولا با فشار بیشتری رو به رو هستند .

یکی از مهم ترین خدمات ما ، تشخیص ترکیدگی لوله می باشد که این خدمات را با قیمت مناسب ارائه می دهیم . شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید تا فوری و حضوری خدمات را به شما ارائه دهند .

اهمیت یافتن نشتی لوله‌های آب و فاضلاب

زمانی که بخشی از خانه دچار نشتی لوله‌های آب شده باشد اگر سریعا این مشکل شناسایی نشود و رفع نگردد ، عوارض زیر را به دنبال خواهد داشت :

گسترش رطوبت به سایر قسمت‌ها و در نتیجه سست شدن متریال ساختمانی .

شیوع بیماری‌ها و میکروب‌ها در بافت مرطوب که باعث ایجاد آلرژی در محیط به ویژه برای کودکان خواهد شد .

کاهش ایمنی ساختمان به دلیل احتمال ریزش .

احتمال نشت رطوبت به ساختمان های کناری و در نتیجه خسارت به آن‌ها .

علائم تشخیص نشتی لوله فاضلاب

درست است که لوله های آب در داخل دیوارها قرار دارند و ما نمی توانیم آنها را بینیم اما می توانند با علائمی نشتی متوجه وقوع حادثه شویم . برای آنکه نحوه تشخیص نشتی لوله فاضلاب را بدانید باید علائم زیر را چک کنیم :

  1. خیس شدن سطوح .
  2. تغییر رنگ به رنگ استخوانی .
  3. ترک خوردگی و باد کردن رنگ دیوار .
  4. لق شدن کف پوش ها و سرامیک ها یا خیس شدن کف ( در صورت وجود لوله ها در کف )
  5. و موارد دیگر …

انواع لوله های آب و جنس آنها :

  1.  لوله آب گالوانیزه یا آهنی
  2. لوله آب پلاستیک
  3. لوله آب پلیکا
  4. لوله آب پنج لایه

انواع دستگاه ها برای تشخیص نشتی لول آب و فاضلاب

  • دستگاه تشخیص نشتی حرارتی :

در این مدل دستگاه ، نشت به وسیله امواج شناسایی می شود . و می توان با استفاده از این دستگاه محل نشت را حتی اگر پشت دیوار باشد تشخیص دهیم .

  • دستگاه تشخیص نشتی صوتی :

قابلیت این دستگاه به این صورت است که در محلی که امواج و صدای آب بیشتر باشد، میکروفون های موجود روی دستگاه باعث ایجاد صدا و نویزهای شدید می‌شوند و مشخص می‌شود که در کدام بخش نشتی آب وجود دارد . بهتر است بدانید این دستگاه در ایران یکی از پر کاربردترین دستگاه ها است .

  • دستگاه تشخیص نشتی مادون قرمز :

روشن است که این مدل دستگاه برای لوله ای با عمق زیاد خیلی مناسب است . این دستگاه امواج را ارسال می کنند و نتیجه باز خورد آن به تشخیص محل دقیق نشت کمک می کند . با این دستگاه به وسیله امواجی که ارسال و دریافت می کند دقت بالایی دارد و می توان نشتی را بدون هیچگونه تخریبی تشخیص دهد .

خدمات لوله و چاه بازکنی :

آیا به دنبال مناسب‌ ترین قیمت چاه بازکنی می‌گردید ؟

آیا می‌خواهید سریع از شر گرفتگی لوله و چاه فاضلاب راحت شوید ؟

آیا می‌خواهید مجرب‌ترین و ماهرترین نیروی چاه بازکن را پیدا کنید ؟

( با مجموعه ما تماس بگیرید )

با خدمات رفع گرفتگی لوله و تخلیه چاه فاضلاب فوری در خدمت شما هستیم .

ویژگی‌های خدمات ما عبارت‌اند از :

  • اعزام فوری نیروی سرویسکار به محل شما .
  • استقرار نیروی چاه باز کن سیار در تمام مناطق .
  • منصفانه‌ترین قیمت لوله باز کنی و چاه بازکنی .
  • رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط سرویسکاران ما .
  • خدمات چاه بازکن شبانه روزی .
  • خدمات‌ رسانی فوری به تمام محله‌ها .
  • رفع گرفتگی لوله و چاه به‌ طور تضمینی .
  • استفاده از ابزارهای لوله و چاه باز کنی استاندارد .
  • سرویسکاران با تجربه و حرفه‌ای و بدون سوء پیشینه .

فاکتورهای مؤثر بر قیمت لوله آب و فاضلاب

  1. تعداد موارد گرفتگی لوله فاضلاب .
  2. نوع و سختی گرفتگی لوله فاضلاب .
  3. متراژ فنر لوله بازکنی جهت فنر زنی لوله فاضلاب .
  4. روش و دستگاه لوله باز کنی مورد استفاده .

فاکتورهای مؤثر بر قیمت تخلیه چاه فاضلاب

  1. ظرفیت تانکر تخلیه چاه
  2. تعداد دفعات لازم برای تخلیه کامل چاه فاضلاب
  3. لایروبی چاه فاضلاب در صورت نیاز و استفاده از پمپ لجن کش
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *